Skip navigation.
მთავარი

საძიებლები

მიმდინარეობს საიტის განახლება

ბიბლიოთეკის კატალოგი

ძიება ქართულ ბიბლიოთეკებში

Create your own Custom Search Engine
ძიება ქართულ ლექსიკონებში და ენციკლოპედიებში
Create your own Custom Search Engine
ძიება მსოფლიოს უნივერსიტეტების ღია სამეცნიერო არქივებში

Create your own Custom Search Engine

ღონისძიების ჩატარება ეროვნულ სამეცნიერო ბიბლიოთეკაში

თქვენი ღონისძიების ჩასატარებლად ეროვნულ სამეცნიერო ბიბლიოთეკაში, გთხოვთ, შეავსოთ სააპლიკაციო ფორმა და გადმოგზავნოთ ელექტრონულ მისამართზე: infopr@sciencelib.ge

ახალი წიგნი ჩვენს ბიბლიოთეკაში

51i-Rn-Nbkve-L-SX391-BO1-204-203-200

Jackson, Ronald S. Wine Science: Principles and Applications (Food Science and Technology) – London: ELSEVIER, 2014. – 960 p.

ISBN-13: 978-0123814685

ISBN-10: 0123814685

წიგნი ღვინის მეცნიერების შესახებ მოიცავს სამ ნაწილს: ყურძნის კულტურას, ღვინის წარმოებას და შეფასების კრიტერიუმებს. მასში განხილულია ყურძნის ანატომია, ფიზიოლოგია და ევოლუცია, ღვინის გეოგრაფია, ღვინო და ჯანმრთელობა და საკვებისა და ღვინის კომბინაციების სამეცნიერო საფუძველი. იგი ასევე მოიცავს ისეთ თემებს, რომლებიც არ მოიპოვება სხვა ენოლოგიურ თუ მევენახეობრივ ტექსტში. მათ შორის წარმოდგენილი დეტალები კორპისა და მუხის შესახებ, სპეციალიზებული ღვინის მიღების პროცედურები და აგრეთვე ისტორიული ფაქტორები ამ პროცედურების წარმოშობისა. 

ვრცლად იხ. ლინკი: https://www.amazon.com/Wine-Science-Principles-Applications-Technology/dp/0123814685